Нападението е било извършено с дронове-камикадзе. На север, Украйна е спряла

...
Нападението е било извършено с дронове-камикадзе. На север, Украйна е спряла
Коментари Харесай

Украинска контраофанзива в Харковска област, хиляди жертви на рус...

Нападението е било осъществено с дронове-камикадзе.

 

На север, Украйна е спряла съветските офанзиви край Харков и е почнала контраатака. Информацията удостовери украинският полковник от генералния щаб Игор Прохоренко, който дефинира обстановката като " сложна, само че постоянна ", осведоми Българска национална телевизия.

 

Продължават да се водят тежки боеве за граничния град Вовчанск, в който съветски елементи влязоха на 10 май. За две седмици над 11 хиляди души са напуснали домовете си в Харковския регион.

 

Руската войска дава големи жертви, само че не съумява да реализира победи. Изминалата седмица ще се започни и с четирима висши генерали, които бяха задържани по разнообразни обвинявания.

Четвърти почитан съветски боен е арестуван по съмнение в корупция. Руските медии оповестяват, че домът на заместник-началника на Генералния щаб генерал-лейтенант Вадим Шамарин е бил претърсен.

Поредицата от арести се отразява и на дейностите на армията на фронта в Украйна. В ареста са заместник-министърът на защитата ген. Тимур Иванов, генерал-лейтенант Юрий Кузнецов и генерал-майор Иван Попов, някогашен пълководец на 58-ма съветска войска.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР